Hasznos tudnivalók - Regisztráció határideje: április 10!

2019-04-05 19:40:32
Szerző: hasillo.gyorgy

 

Két hét múlva ilyenkor már bőven túl leszünk a 2019-es OTDK Had- és Rendészettudományi Szekció zárásán és eredményhirdetésén. Úgy gondoltuk, érdemes lenne összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat az eseményről.


Az első és egyben legfontosabb maga a regisztráció. Mindenkinek, aki részt fog venni az OTDK-n, regisztrálnia kell. Az előadó hallgatóknak ugyanúgy, mint a zsűri tagjainak, vagy a témavezető oktatónak, középiskolásoknak, látogatóknak, tehát minden résztvevőnek. Ez szerepkörtől függően mindössze pár percet vehet igénybe. A regisztrációhoz el kell olvasni az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót, amelynek tudomásul vétele után lehet továbblépni az adatok megadásához.


A regisztrációnak van egy véghatárideje, ez ÁPRILIS 10. 16:00 óra!

>>>Továbblépés a regisztrációhoz


A másik fontos dolog, hogy a TAGOZATOK fülön immáron elérhető a szekciók részletes beosztása, itt már láthatjuk, hogy az adott tagozati ülés mikor lesz, melyik épületben és teremben, és hogy mely dolgozat mikor kerül sorra.


Április 16-án a teljes program a G épületben fog zajlani, ennek pontos címe: 1084 Budapest, Tavaszmező utca 18. A bejárattal szemben található az F.17, az épület legnagyobb befogadóképességű terme, ebben kerül megrendezésre az Ünnepélyes megnyitó, illetve a Schmidt Petra - a Roska Tamás Pályázat nyertesének - előadása. A tagozati ülések a Katonai közlekedés és katonai repülés tagozat kivételével - amely az első emeleten lesz - a második emeleti előadókban kerülnek megtartásra.


Az ebéd és a vacsora nem a G épületben, hanem a 100 méterre lévő Hotel@BMF Diákotthon (1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13.) éttermében lesz. Az épületet mi csak Kukac Kolinak nevezzük, a nevében lévő @ miatt :)


Másnap, április 17-én már színre lép a G épülettel szemben álló A épület is (1084 Budapest, Tavaszmező utca 17.), amely több tagozati ülésnek ad otthont.


Az előadások közti aktív pihenést alternatív sportprogramok (asztalitenisz) biztosítják.


Ezen a napon a vacsorát követően hajókirándulásra invitáljuk az érdeklődőket, a Táncsics Rendezvényhajó hét órakor fut ki a Batthyány téri kikötőből.


Az utolsó nap, április 18-a az eredményhirdetéssel egybekötött záróünnepségé, ez a nyitóünnepséghez hasonlóan ismét a G épület F.17-es termében kerül megrendezésre.


A Szekciónak van hivatalos Facebook oldala, amelyen igyekszünk szintén hasznos infókat megosztani, de ha további kérdések merülnek fel, ott üzenet formájában is  kapcsolatba tudtok lépni velünk. Szintén itt, létrehoztunk egy eseményt is: https://www.facebook.com/events/649254282198550/

 

<< Vissza a bejegyzésekhez