Kiváló lehetőség a kutatási eredmények bemutatására

2019-02-02 14:14:35
Szerző: hasillo.gyorgy

 

Az Óbudai Egyetem a 4 évvel ezelőtti sikeres Műszaki Tudományi Szekció rendezését követően kapta ezt a felkérést, hogy immáron nem csupán egy, hanem kettő szekciónak ad otthont, az Had- és Rendészettudományi Szekciónak, valamint a Informatika Tudományi Szekciónak. A két Szekció az egyetem két telephelyén a Józsefvárosban, illetve Óbudán kerül megrendezésre.

A szekciókba sorolt tagozatok az egyes tudományterületek részeként kerülnek lebonyolításra, ennek megfelelően a legújabb kutatási eredmények közvetítésére is szolgálnak, amelyet ifjú tudós kollégák a felsőoktatási intézményekben megalkottak, és ezeket ismertetve további kutatási lehetőségek mentén haladhatnak tovább.

Nem csak a hazai kiváló képességekkel rendelkezdő kutatómunkát végző hallgatók, hanem a határon túli területekről származó magyar tannyelvi képzésben vagy kutató-fejlesztő munkában résztvevők is meghívást kapnak, sőt a ma középiskolában 3-4. évfolyamba járók is lehetőséget kapnak, akik érdeklődnek a tudományok iránt, nekik is lehetőségük adódik arra, hogy már most megismerjék a diákköri tevékenységet.

Várunk mindenkit szeretettel áprilisban különleges programjainkkal, sor kerül többek között harcjárművek bemutatására, a Terrorelhárítási Központ bemutatójára, illetve a méltán híres RECCS Tésztahíd-építő világbajnokságon is sikeres Bánkis csapat tésztahíd-törésére.

 

<< Vissza a bejegyzésekhez